tiistai 1. marraskuuta 2011

Kisat lähestyy

Viimeisen postauksen aika ennen ekoja kisoja!:)
Ollaan reenailtu ahkerasti viime viikoilla, ja se on tuottanu tulosta. Ohjelmaa on hiottu liike kerrallaan ja työ alkaa vihdoin näkyyn. Pukujakin on tehty ennen reenejä ja nekin on vain pareja strasseja ja pistoja vailla. Kisavanteetkin on nyt valmiita.

Jokaisissa reeneissä on hiottu ohjelman pätkä liike kerrallaan ja tehty mahdollisimman monta koksua. Monen koksun jälkeen posket on ollut punaset ja hiki on virrannu:D Ihmisiä on ollu vähän kipeenä, mutta silti kaikki on reenannu täysillä. Toivottavasti kaikki paranee kisoihin mennessä.

Ens viikonloppuna olis meijjän ekat kisat, lauantaina aluekisat Hervakkeella ja sunnuntaina piirinkisat Nokialla. Vähän jännittää pysyykö väline kädessä, mutta muuten on hyvä fiilis:) TKT järjestää aluekisat, joten tekemistä riittää. Meidän suoritus on ihan alussa, joten päästään sen jälkeen rajatuomareiks yms. Päivästä tulee varmasti pitkä.
Mulla ei oo mitään kuvia tähän laittaa, mutta seuraavassa postauksessa niitä varmasti on:)
Kaikille tooosi paljon tsemppiä tuleviin kisoihin!!:)
-Iisa

4 kommenttia:

  1. hei kiva teilläki o blogi!! tuleeko kisoista postausta? :PP miksette osallistu kilpasarjojen mestiksiin?? :OO

    VastaaPoista
  2. joo meilläkin on:) no kyllä sen pitäis tulla mut meijän kirjottaja ei oo nyt oikee kirjottanu...:D me joukkueen kanssa päätettiin että ei haluta lähtee mestiksii mukaan!
    -Siiri

    VastaaPoista
  3. aaa.....no mut ootte hyvii♥

    VastaaPoista