lauantai 14. huhtikuuta 2012

Piirinkilpailut

Tänään siis oli kauden toiset kilpailut täällä kotona Hervannassa.
Tulimme paikalle kello 9.45, etsimme pukuhuoneemme ja aloimme melkein heti lämppäämään.

Siinä samalla päätimme, että Siiri ei tee harkkasuoristusta, koska on tällä viikolla ollut kovassa kuumeessa.

Myös Aksu joutui jäämään vaihtopenkille murtuneen nilkkansa takia, mikä siis murtui eilisten perjantai 13 päivä reenien lopulla. Kiire siis tuli muuttaa kuvioita ja muutamia liikkeitä.

















Harkka oli 10.51 ja se meni ihan ok, lukuun ottamatta muutamia virheitä.
Harkan jälkeen laitoimme hiukset, söimme ja meikkasimme ja siinä menikin se pari tuntia.
Kiire tuli ja aloimme valmistautumaan kisamarssiin. Pidimme pienen joukkuepalaverin kokoonpanosta ennen marssia ja päätettiin lopulta, että Minea nähdään tänään matolla kuudella voimistelijalla. Ja muutamalla tytöllä jäi vielä nuttura tekemättä, joten marssittiin sitten vain letit ja ponnari päässä.








Marssin jälkeen seurasimme kisoja ja laitoimme loput hiukset valmiiksi.
Sen jälkeen menimme laittamaan puvut ja harjoittelemaan kisasuoritusta, koska kilpailimme heti toisena tauon jälkeen numerolla 29 ja kaikkia alkoi jo hirveästi jännittään!
Sitten olikin meidän vuoro kilpailla. Alue näytti todella orvolta, koska meitä siis kilpaili vain kuusi tyttöä ja koutsit, Siiri ja Aksu kannustivat meitä.


Kisasuoritus meni mielestämme hyvin ja kaikki olivat ihan tyytyväisiä omaan suoritukseensa.
Menimme vaihtamaan vaatteet ja kun tulimme saliin, pisteemme oli jo menneet, mutta saimme tietää että pisteemme olivat nämä: tekninen 3.60, taiteellinen 2.70 ja suoritus 8.56 eli yhteensä 14.86.
Taiteelliset jäivät vähän alhaisiksi pikaisten muutosten jälkeen, mutta sille ei enää voi mitään.
Sijoituimme taas neljänsiksi ja lähdimme kaikki sitten kotiin lepäämään.





















Onnea vielä kaikille mitalisteille ja tsemppiä tuleviin kisoihin!
-Taru

9 kommenttia:

  1. hienot puvut,pikaista paranemista aksulle ja siirille!

    VastaaPoista
  2. Mä näytän iha turpiinsaaneelta ja KJ.. noh, erittäin kauniilta!

    VastaaPoista
  3. Kilpailuja seuraamassa ollut15. huhtikuuta 2012 klo 17.33

    Pientä kommenttia täytyy kyllä osan tyttöjen käytöksestä antaa. Ja valmentajillekin tiedoksi että ei kauhean hyvää kuvaa anna teistäkään,seurasta puhumattakaan. Olin katsomassa kisoja lauantaina, ja järkytyin oikein kun kuulin mitä yksi tytöistä puhui suorittavista joukkueista, taisi olla joku kilpakumppani-joukkue kyseessä? Siis aivan järkyttävää kielenkäyttöä ja suorastaan noloa mielestäni sano että joku joukkue on PASKA eikä osaa mitään. Teki mieli kyllä kääntyä ja tytölle asiasta sanoa,mutta ilmeisesti teillä on tuollainen käyttäytyminen sallittua? Varsinkin kun tälläisissä pienemissä kisoissa kyllä tunnistaa missä joukkueessa ja seurassa tytö on, ja sana varmasti menee eteenpäin. Tummatukkainen tyttö,joka istui pääkatsomossa varmasti tunnistaa itsensä tästä.. ja toivon että valmentajat antaisivat vähän palautetta asiasta.. Ja voin kertoa että tästä asiasta on kerrottu eteenpäin muillekkin, sen verran olin tästä käyttäytymisestä järkyttynyt.

    VastaaPoista
  4. Hei!

    Kiitos palautteestasi. Todella ikävä kuulla asiasta, kukaan ei tietenkään koskaan haluaisi tälläistä palautetta saada. Puhumme asiasta ehdottomasti joukkueen kesken ja pohdimme, mitä tilanteessa tapahtui.

    Kuten varmasti uskot, ei valmentaja- eikä seuratiimimme missään nimessä kyseistä käytöstä salli - tuskin mikään muukaan seura tai yhteisö.

    Toivoisin, että palaute kuitenkin annettaisiin jatkossa suoraan meille valmentajille kasvotusten, sähköpostilla tai puhelimitse. Tytöt pitävät blogia itsenäisesti, eikä kaikki palaute aina välttämättä kantaudu tätä väylää pitkin korviimme asti. Tai vastaavasti palautteen saa antaa seuramme tytöille suoraan samankaltaisissa tilanteissa välittömästi tapahtuman aikana tai sen jälkeen.

    Olemme äärimmäisen pahoillamme tapahtuneesta.

    Terveisin valmentajat

    VastaaPoista
  5. ettekö postaa enää

    VastaaPoista
  6. Kyllä postaillaan! Se on vaan nyt vähän jäänyt muiden kiireiden takia. Pian pitäisi tulla uutta postausta.

    VastaaPoista
  7. tuskin te nyt tollasta puhusitte mitä tos toi "kilpailua seuraamassa ollut" oli sanonut.?

    VastaaPoista