sunnuntai 1. huhtikuuta 2012

Kisakauden starttaus!


Eilen lauantaina 31.3 meillä siis starttasi kisakausi Ylöjärvellä, Sydän Suomen aluekilpailuissa.
Uudet joukkuetopit


Perjantaina ennen harkkasuoritusta meillä oli noin puolentoista tunnin treenit. Käytiin lenkillä ja hiottiin vähän ohjelman osia ja tehtiin ohjelmasta pätkiä. Myöhemmin sitten suuntasimme nokkamme kohti kisapaikkaa eli Ylöjärven urheilutaloa. Paikan päällä vielä lämpättiin uudelleen, avattiin jalat ja kokeilimme tiettyjä kohtia vielä yhdessä. Siinä kahdeksan maissa vedettiin harkkasuoritus, joka meni kaikkien mielestä ihan hyvin. KJ antoi palautteen, jonka jälkeen korjattiin virheemme, otettiin pieni loppuverkka, ja lähdettiin kaikki uupuneina ja kaikkensa antaneina kotiin.

Vapaaehtosta reeniä
 



Perjantaina Siiri,Sanni ja Henna Hoo kävivät ostamaan meille uudet joukkuetopit, joita ollaankin jo pitkään haluttu!
Sonjan takapiiska


Kisapäivänä saavuttiin kaikki noin kello yhdeksän kisapaikalle. Väsymystä oli heti havaittavissa, koska moni oli nukkunut huonosti kisoja jännittäessä. Alettiin heti tultuamme laittamaan hiuksia, meikkiä ja muuta sellaista.

Kynnet ja pala puvusta
Meikit


Hyvin myös ehdittiin kaikki tehdä, vaikka paniikki iskikin muutaman kerran. Kaikki myös pikaisesti söi jotain pientä, jos vain kerkesi.
 

Hiusten ja meikin oltua valmis, vetästiin puvut päälle ja mentiin kannustaa Ditellaa. Sen jälkeen lähdettiin itse lämppään ja ekat jännityksen tunteet tuli jo mieleen! Venyteltiin, kerrattiin ohjelmaa ja ennen kuin huomattiinkaan niin oli jo meidän vuoro suorittaa. Kaikkia hermostutti, mutta suoritus meni ihan hyvin. Jollain oli pari henkilökohtaista virhetta ja vähäsen tutinaa, mutta kaikki loppujen lopuksi tyytyväisiä suoritukseensa!
Oli aivan mahtava fiilis suorittaessa, ja siihen me pyrittiinkin.
Sijoituttiin neljännelle sijalle pistein 4.40 3.55 8.70 yht. 16.65.




Todella paljon onnea kaikille mitallisteille! Ja reeni-intoa ja tsemppiä vielä muihinkin kisoihin! :)

-Aksu









.

7 kommenttia:

  1. älyttömän tylsä ohjelma! pisteet liian korkeat taitotasoon nähden

    VastaaPoista
  2. Hei anonyymi!

    Ohjelmanteko ei ehkä ole vielä meidän nuorien valmentajien vahvuus - sitä en lähde kiistämään. Mielestämme kuitenkin pääasia on, että tytöt tykkäävät voimistella ja he pitävät ohjelmasta. Kaikkia ei voi koskaan miellyttää.

    Terveisin Kajsa

    VastaaPoista
  3. vinkkinä jos ei mahdu reenitoppiin nii kannattais ottaa koko isompi :) ja teiän puku ois ollu paljo hienompi jos toi alaosa ei ois ihoo,näyttää alastomaltaaaaa

    VastaaPoista
  4. älyttömän nätit treenitopit teillä♥♥♥

    VastaaPoista
  5. hiano toi takapiiska;)

    VastaaPoista
  6. Kiitos!
    Joo Sonjalla on aika kiva takapiiska!;)

    VastaaPoista
  7. Yhdyn "jekkuun", voimistelussa arvostetaan ehkä istuvia vaatteita, mutta se on eri asia kuin se, että pursuaa ulos topistaan.

    VastaaPoista